Over Robert

Probeer deze wereld een beetje beter achter te laten dan je haar gevonden hebt
– Uit: Laatste boodschap aan scouts van Robert Baden-Powell

 

Lees ook wat ik nu aan het doen ben.
Hallo. Mijn naam is Robert van Bregt. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de mogelijkheden die computers ons kunnen bieden om het leven leuker, mooier en beter te maken.
 

Prive

Altijd nieuwsgierig naar de laatste technologische ontwikkelingen. Pleitbezorger van online privacy en vrijheidHuisautomatiseerderCodeknutselaar. Brildrager. Stiekem een beetje nerd? Ad-hoc geocacher. Echtgenoot en vader. Liefhebber van Brussels Manneke drop en chocolade van Tony.

Professioneel

Na een studie Bedrijfseconomie/Informatica aan de HEAO en enkele jaren als systeembeheerder en softwareontwikkelaar ben ik het vak projectmanagement ingerold. Dat heb ik eerst gedaan in de financiële dienstverlening en daarna in de gezondheidszorg. Inmiddels draai ik mijn hand niet om voor allerhande complexe en risicovolle projecten, maar het zwaartepunt van het werk en mijn hart blijft bij mijn “oude liefde” ICT.
Meer informatie vind je in mijn CV.

Goede doelen

 

In het bijzonder draag ik het werk van Bits of Freedom een warm hart toe. Zij strijden voor onze digitale vrijheid. Naast het geven van voorlichting en educatie proberen ze vooral hun visie te delen met de politiek.