Lees wat ik nu aan het doen ben.

Hallo. Mijn naam is Robert van Bregt. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de mogelijkheden die computers ons kunnen bieden om het leven leuker, mooier en beter te maken.

Probeer deze wereld een beetje beter achter te laten dan je haar gevonden hebt

– Uit: Laatste boodschap aan scouts van Robert Baden-Powell

Prive

Altijd nieuwsgierig naar de laatste technologische ontwikkelingen. Pleitbezorger van online privacy en vrijheid. Huisautomatiseerder. Codeknutselaar. Brildrager. Stiekem een beetje nerd? Ad-hoc geocacher. Echtgenoot en vader. Liefhebber van Brussels Manneke drop en chocolade van Tony.

Professioneel

Na een studie Bedrijfseconomie/Informatica aan de HEAO en enkele jaren als systeembeheerder en softwareontwikkelaar ben ik het vak projectmanagement ingerold. Dat heb ik eerst gedaan in de financiële dienstverlening en daarna in de gezondheidszorg. Inmiddels draai ik mijn hand niet om voor allerhande complexe en risicovolle projecten, maar het zwaartepunt van het werk en mijn hart blijft bij mijn “oude liefde” ICT.

Meer informatie vind je in mijn CV.

Goede doelen

In het bijzonder draag ik het werk van Bits of Freedom een warm hart toe. Zij strijden voor onze digitale vrijheid. Naast het geven van voorlichting en educatie proberen ze vooral hun visie te delen met de politiek.

Disclaimer

Alles wat ik hier schrijf en publiceer is mijn eigen materiaal en op persoonlijke titel. Je leest hier nooit de mening of beleid van mijn werkgever. Als ik toch materiaal van iemand anders gebruik, zal ik altijd netjes vooraf toestemming vragen en proberen de bron te vermelden. Kom je materiaal tegen zonder (juiste) vermelding, laat het me dan weten. Ik zal de vermelding dan aanpassen of het materiaal direct verwijderen.

Heel soms zal ik ook een link plaatsen naar producten en diensten, waarvoor ik iets terugkrijg. Bijvoorbeeld een heel klein beetje geld als jij via deze site iets koopt bij Bol.com, of extra opslagruimte of verlenging van een abonnement als ik nieuwe gebruikers aanbreng bij een dienst. Op die manier kun je mij een beetje steunen.