Hoe je met mij in contact kunt komen

👋 Hi. Leuk dat je hier bent.

E-mail

De eenvoudigste manier om contact op te nemen is een e-mail sturen. Normaal gesproken reageer ik binnen 24 uur op je bericht, maar heb een beetje geduld met me als het een keer ietsje langer duurt. 😉

Vertrouwelijke berichten, bijvoorbeeld privé-foto’s of documenten met persoonsgegevens, kun je beter versleuteld sturen naar mijn e-mailadres robertvanbregt apestaartje ProtonMail.com. Het eenvoudigst kun je daarvoor eerst zelf een mailadres maken bij ProtonMail en het daarvandaan versturen. Gebruik je zelf al PGP, dan kun je de publieke sleutel voor mijn Protonmail-adres gebruiken met je normale e-mailadres.

Tekstberichten

Het liefst communiceer ik echter via korte tekstberichten, en dan in het bijzonder via Signal, een privacy-vriendelijk alternatief voor WhatsApp. Een alternatief voor Signal is iMessage van Apple, en een ouderwetse SMS werkt ook altijd.

Twitter

Wil je een kort bericht sturen, maar heb je mijn mobiele telefoonnummer niet, dan kun je een DM sturen via Twitter. Maar weet dat ik mijn DM’s niet heel frequent lees.

Elders

Je kunt me ook elders op het Internet terugvinden: